Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (kedd)

Pokol konyhája VIII, 18:40, Viasat3 & Family Guy X, 22:30, Comedy Central

2012. október 16. - Flankerr

ajanlo.jpgA FOX-on fut nagy sikerrel a Hell’s Kitchen nevű főzős reality. Ebben az extrém egyéniségű mesterszakács, Gordon Ramsay vagdossa ki válogatott alázások közepette a versenyzőket, hogy a győztes egy neves étteremben próbálhasson szerencsét. Ezzel a felütéssel indul ma a Pokol Konyhája nyolcadik évada 18:40-kor a Viasat3-on. Aztán. Valószínűleg még a FOX adó fejesei se gondolták, mekkora sikertörténetet indítottak el 1999-ben, amikor műsorra tűzték a Family Guy című, felnőtteknek szánt animációs sorozatot. Amit a második, majd a harmadik évad után is elkaszáltak, és csak sikeres utósugárzás és DVD eladások után hoztak vissza. Ez ma már a múlt, és a sorozat az egész világon népszerű lett az USA keleti partján, Quahog kisvárosban élő Griffin család és barátainak rendkívül vicces, szatirikus, idióta, olykor abszurd és elvont kalandjai. Ezzel a felütéssel indul ma a Family Guy tizedik évada 22:30-kor a Comedy Centralon.

A Pokol Konyhájáról nem akarok sokat írni: tipikusan az a műfaj, és Ramsay is az a személyiség, akit imádunk, vagy undorral kapcsolunk el az első másodpercben. Pontszámilag ez egy semleges 3/5.

3.jpg

zzepg.jpg

A Family Guy-ra sem akarok sok szót pazarolni: nézni kell, és kész. Nagyon eltalált, kiváló minőségű szinkronja miatt magyarul is felhőtlen szórakozás. Itt írtam a tizedik évad nyitányáról itt pedig az teljes évadról. A friss, tizenegyedik évadnyitóról szóló kritikámat pedig itt találja az érdeklődő olvasó. A sorozat ajánlási pontszáma 5/5.

5.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr884852389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása