Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jövő csütörtökön visszatér a Dynamo a Discovery-re

Csetelj Dynamo-val ma délután egytől!

2012. október 18. - emTV.hu

discovery.jpgÚj évaddal tér vissza a díjnyertes sorozat, a Dynamo – varázslat a világ körül. A népszerű és hihetetlen karizmával rendelkező brit bűvész varázslat és illúzió határait feszegeti, és a világot járva elképesztő trükkjeivel kápráztatja el az utca embereit. A második évadban is stílusos zenés- táncos látványvilág teszi teljessé Dynamo előadásait.

Jött, látott és elvarázsolt. Az első évadban tanúi lehettünk, ahogy a fiatal művész lehengerelte a sztárokból vagy az utca embereiből álló közönségét. Az új, második évadban, pedig szinte a színfalak mögött kísérhetjük végig a fiatal művész hétköznapjait, betekintést nyerhetünk a rivaldafény mögé.

A The Sun élő webchat- lehetőséget szervezett Dynamoval, melybe bárki bekapcsolódhat, MA délután egy órától (angol nyelven). Részletek a The Sun honlapján.

Az évad első részében az utcai mágus nevéhez híven utcai közönség számára mutatja meg, hogy milyen is egy igazán forró kézfogás. A vállalkozó kedvű emberek, akik kezet nyújtanak Dynamónak, igencsak meglepődnek, amikor megérzik, hogy a művész keze a szó szoros értelmében tűzforró. Ezt követően ellátogat a World Poker Tour velencei versenyére, és az újabb trükkök mellett azt is bemutatja nekünk, hogyan változtatta meg életét a hírnév. Megtiszteli közönségét azzal is, hogy bemutatja az azóta elhunyt nagyapját, akihez varázslatos kapcsolat fűzte, és akitől a bűvészkedés alapjait megtanulta. Megszólalnak a hozzá legközelebb álló barátok, akik legkomolyabb kritikusai is egyben, és akiknek elsőként kéri ki a véleményét minden új trükkje kapcsán. A későbbi epizódokban Dynamo ellátogat Rio de Janeiro nyomornegyedébe, a favelák közé, majd a Copacabanán kápráztatja el a járókelőket, Los Angelesben pedig élete egyik legfélelmetesebb mutatványára készül: le fog sétálni a Los Angeles Times irodaépületének oldalán.

Az átható tekintetű 29 éves srác – akiről azt mondják, hogy évtizedek óta a legizgalmasabb új, brit bűvész – élete nem indult épp varázslatosan. Steven Frayne néven 1982-ben született az angliai Bradfordban, és gyermekéveit részben a város egyik legrosszabb közbiztonságú, szegény részében, az Észak-Anglia-szerte hírhedt Delph Hill Estate-en töltötte. Nehéz helyzetű, egyedülálló édesanyja és a börtönben ülő apja mellett szoros kapcsolata alakult ki nagyapjával. Tőle tanulta meg élete első trükkjeit, amiket először leginkább arra használt, hogy elterelje az iskolában őt nyaggató idősebb fiúk figyelmét.

Bűvészmutatványait – a javarészt kártyatrükköket – először rokonainak és barátainak mutatta be. Mára az egész világ és sztárok százai hevernek a lábai és varázslatai előtt.

Elkápráztatta már Demi Moore-t, pillekönnyűvé varázsolta Lindsay Lohan színésznőt, az újabban Snoop Lion nevet viselő Snoop Dogg pedig a saját koncertjének beharangozásához készült kisvideók egyikében népszerűsítette Dynamót. Kiakasztotta már az énekes Pharrellt és Tiny Tempah rappert is, és csodálói között tudhatja többek között Will Smitht és a Coldplay énekesét, Chris Martint.

Művésznevét egy lenyűgöző előadása alatt kapta, amikor egy ismeretlen néző bekiabált a színpadra:"Ez a kölyök egy igazi dinamó!" A név rajta maradt, és innentől egy új élet és karrier vette kezdetét.

Dynamo – varázslat a világ körül, október 25-én, 22:00-kor a Discovery Channel műsorán!

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr434856078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása