Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (csütörtök)

Dynamo II, 22:00, Discovery Channel

2012. október 25. - emTV.hu

ajanlo.jpgÚj évaddal tér vissza a Discovery Channel díjnyertes sorozata, a Dynamo – varázslat a világ körül. A népszerű és hihetetlen karizmával rendelkező brit bűvész varázslat és illúzió határait feszegeti, és a világot járva elképesztő trükkjeivel kápráztatja el az utca embereit. A második évadban is stílusos zenés-táncos látványvilág teszi teljessé Dynamo előadásait. Ezzel a felütéssel indul ma 22:00-kor a Dynamo - varázslat a világ körül második évada a Discovery Channel műsorán.

Az első évadban tanúi lehettünk, ahogy a fiatal művész lehengerelte a sztárokból vagy az utca embereiből álló közönségét. Az új, második évadban, pedig szinte a színfalak mögött kísérhetjük végig a fiatal művész hétköznapjait, betekintést nyerhetünk a rivaldafény mögé. Dynamo végre részletesen mesél elhunyt nagyapjáról is, akihez varázslatos kapcsolat fűzte, és akitől a bűvészkedés alapjait megtanulta.

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr714870065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása