Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (csütörtök)

A visszatérés, 20:00, HBO Comedy

2012. november 01. - Flankerr

ajanlo.jpg2005 nyarán mutatta be az HBO a The Comeback című vígjáték sorozatát. Ennek egyik executive producere és főszereplője a Jóbarátok ikonikus Phoebe Buffay-jea, Lisa Kudrow volt. Tulajdonképp ez egy ál-reality- dokumentum- vígjáték. Kudrow karakterét felkeléstől lefekvésig követi és filmezi egy stáb, miközben elhívják, hogy (mint egy elfelejtett egykori szitkom sztár) szerepeljen egy új szitkomban. Ez lenne az ő nagy visszatérése, ezért a cím. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 20:00-kor a A visszatérés az HBO Comedy-n.

A The Comeback egy nagyon különleges csemege, ami sokak torkán fennakadhat. A reality stílus kifigurázása mellett a humor fő forrása a kínos pillanatok, a beégés, a koppanás, és egyebek ütős keveréke. Viszont szó szerint bepillantunk a színfalak mögé, és láthatjuk egy új szitcom születését a kezdetektől. Lisa Kudrow valami óriásit játszik, végleg a sarokba rúgva a Jóbarátok skatulyát. Viszont ha valakinek nem jön be az első rész, ne is folytassa, mert végig olyan lesz, ahogy kezdődik. Egy évad, tizenhárom rész készült belőle, kerek lezárással. Az ajánlási faktor 4/5, de csak ínyenceknek.

4.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr354884054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása