Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Paraszt Update Schobert Norbitól

Igényesség, lóvé és libamáj

2012. november 05. - pixel365

em.jpgAz, hogy a "Norbi Update" sima parasztvakítás, rég óta tudjuk. Arról pedig, hogy Schobert Norbi egy nagyképű komplexusos barom, a saját facebook- oldalán tesz tanúbizonyságot. Norbiék szerint a termékeik a gazdag az igényes embereknek való, nem azoknak, akik azért sírnak, mert nincs rá pénzük. Jogos. Hisz Norbi sem veri a hentespultot azért, mert drága a libamáj, neeem?

parasztupdate.jpgPersze simán lehet, hogy az oldalt nem is ő, csak valamely csicskája adminisztrálja, a fent kiemelt rész pedig nem Norbi izmos ujjbegyeinek gyümölcse, de a lényegen nem változtat. Cégük hivatalos álláspontja most már nyilvánvaló - már ha ez bárkinek meglepetést okozott.

A pösze törpe és sleppje megnyalhatja a bal herémet és innen üzenem: a faszodat verhetnéd, nem a hentespultot, ha a sokan nem adnának ki ennyi pénzt a termékeidre és inkább örülj, hogy vannak olyanok, akik szívesen kipróbálnák, de a jelenlegi gazdasági helyzetben sajnos nem telik rá. Arrogáns fasz.

Ugye milyen jó, ha ilyen stílusban kommunikálunk egymással? Ez mindenkinek megy...

A kép nem kamu, az eredeti kommenteket itt lehetett megtalálni, de a bejegyzést november 6-án törölték. Az "eset" egyébként október 31-én történt.

facebook.jpg

http://comment.blog.hu/2012/11/06/mi_a_francnak_uzen_a_nezoknek_az_x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr394890234

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner.Média blogajánló 2012.11.05. 15:09:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner.Média blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása