Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Finálé ajánló (szerda)

21:20 Doktor House (TV2)

2012. november 07. - Flankerr

finale.jpg2004-ben valószínűleg sem a FOX, sem pedig az alkotók sem gondolták, hogy egyedi hangvételű House M.D. című sorozatuk ilyen nagy siker lesz. Pedig az lett: a sántikáló Vicodin- függő, önmaga ellen dolgozó pikírt és ironikus, kissé faragatlan diagnoszta orvos zseni meghódította a világot, így Magyarországot is. Ezzel a felütéssel érkezik a sikertörténet az utolsó, százhetvenhetedik részéhez ma 21:20-kor a TV2-n.

Pedig nem így indult. A hétfői tévés öldöklés mélyvízébe beledobott sorozat gyenge nézettséggel kezdett, ami még csökkent is. Szerencséjére, szerencsénkre az amerikai televíziózás akkori álló, vagy halálcsillaga után bekerülve megizmosodott, és ezt nagyon sokáig tartani tudta.

Öt Emmy, két Golden Globe, kilenc People’s Choise díj. Mondjuk megérdemelte mindet.

Javaslom, hogy a fináléra az is kapcsoljon át, aki már nem követi doktorunk és csapata kalandjait, mert érdemes. És ne csodálkozzon, ha újabb párhuzamokat fedez fel Sherlock Holmes és House között. A finálé ajánlási faktora 5/5, a sorozatról összefoglalóan itt írtunk.

5.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr654894629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása