Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

November 26-án indul a Stahl TV

Minden hétköznap három és hét óra között a Fem3-mon

2012. november 15. - Ádám // emTV.hu

stahltv.jpgNovember 26-án a Fem3-mon elindul a Stahl TV, amely Stahl Judit ajánlásával kezdő és gyakorlott konyhatündérek számára kínál tematikus programokat. Minden hétköznap délután három és este hét között olyan tematikus gasztroblokkal jelentkezik a TV2 női csatornája, melyet Stahl Judit válogatott össze a nézőknek.

Olyan műsorokat gyűjtöttem össze, melyek nemzetközi viszonylatban is trendinek, újszerűnek számítanak a gasztronómiai műsorok között. Számos ismert sztárszakács feltűnik majd, de nem ez volt az egyetlen szempont a műsorblokk összeállításánál, hanem az is, hogy jót és izgalmas módon főzzenek – árulta el Stahl Judit.

Az egyedi arculattal képernyőre kerülő Stahl TV-t Judit közreműködésével készült, különleges promók vezetik majd fel. A műsorblokk havonta új műsorokkal, új témákkal, mindig változatos tartalommal jelentkezik a Fem3-on.

Az első hetek műsorblokkjának kezdő eleme a délután három órakor kezdődő ÖT-letes finomságok, ahol minden epizódban adott öt hozzávaló, melyből többféle könnyen elkészíthető étel készül.

15:35-től látható A mesterszakács titkai című sorozat: az amerikai televíziós szakács, Anne Burrell műsorának segítségével bárki megtanulhatja elkészíteni kedvenc éttermi ételeit - a saját konyhájában.

Délután négy órától a Torták ásza, Duff Goldman veszi át az uralmat a konyhában. Duff Baltimore legnevesebb édességgyárának büszke tulajdonosa, aki csapatával a cukrászat remekműveivel kápráztatja el a csodás tortákért rajongó vendégkörét.

Öttől az Esküvői tortacsodák epizódjaiban a cukrászat nagymesterei olyan remekműveket varázsolnak az esküvői asztalra, amelyek a menyasszonyi torta kreatív újraértelmezései.

Hat órakor kezdődik a Muffinozók, melyben két üzletasszony, Heather és kolléganője, Lori igyekszik felvirágoztatni édességboltjuk esküvői részlegét.

Stahl TV november 26-tól, minden hétköznap a Fem3-on!

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr224907915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása