Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megállapodás a Discovery és a UPC között

Az összes Discovery- csatorna elérhető a szolgáltatónál

2012. december 03. - emTV.hu

upc.jpgA UPC Magyarország és a Discovery Networks CEEMEA a mai napon bejelentette, hosszú távú megállapodást kötöttek arról, hogy a UPC ezentúl a Discovery Networks teljes tévécsatorna portfolióját szerepelteti digitális kábeltelevíziós kínálatában. A UPC előfizetői így hamarosan a már megszokott Discovery Channel és az Animal Planet mellett a Discovery Science, a Discovery World, az ID Investigation Discovery és a TLC csatornákat is láthatják, sőt a Discovery HD Showcase mellett az Animal Planet HD is elérhető lesz.

Annak érdekében, hogy az új tartalmak már a karácsonyi időszakban is minél több érdeklődő néző számára láthatóak legyenek, a UPC december 11-étől tesztjelleggel minden digitális kábeltelevíziós előfizető számára elérhetővé teszi az összes Discovery-csatornát. Így január 15-ig a digitális alapcsomag előfizetői is láthatják a Discovery Networks teljes csatornakínálatát. 2013. január 15-étől azután a Discovery Channel, az Animal Planet, a TLC és az ID Investigation Discovery a digital bronze alapcsomagban, míg a Discovery World és a Discovery Science pedig a digital gold csomagban lesz elérhető.

A Discovery Channel decemberi műsorában olyan népszerű sorozatok is láthatók lesznek, mint a Kíváncsiság, amely második évadában tovább keresi a válaszokat a mindannyiunkat foglalkoztató létkérdésekre. Minden epizód a legmodernebb technikai megoldások és neves szakértők segítségével mutatja be a legismertebb rejtélyeket, mint a vulkánkitöréseket, a Stonehenge titkait vagy a Yellowstone Nemzeti Park rejtett csodáit. A Discovery Channel Trükkös tudomány című sorozata azokat a tudományos magyarázatokat mutatja be, amelyek lehetővé teszik a csodának tűnő bűvészmutatványokat. Jövő januárban a korábbinál is izgalmasabb helyszínekkel térnek vissza a Discovery Channel az arany utáni hajszát bemutató sorozatai. A Dzsungel aranya elszánt aranyvadászai veszélyes terepen, Ghána dzsungelében próbálnak szerencsét. Az Aranyláz a Bering-tengeren szereplői a Bering-tenger téli jégpáncélja alá merülve keresik a nemesfémet – és ne feledkezzünk meg az Aranyláz Alaszkában aranyásóiról sem, akik megújult hittel térnek vissza Alaszka fagyos földjére, remélve, hogy ezúttal rájuk mosolyog a szerencse.

A Discovery Networks elsősorban nőknek szóló szórakoztató és életmód csatornája, a TLC, változatos műsoraiban különleges emberek inspiráló és megindító, valós történeteit mutatja be. A UPC nézői itt találkozhatnak az olasz származású cukrász zsenivel, Buddy Valastróval, aki olyan népszerű sorozatok házigazdája és főszereplője, mint a Tortakirály és a Konyhafőnök. Buddy és csapata látványos és kreatív kulináris ötletekkel kápráztat el minket a december 25-én műsorra kerülő egész napos Tortakirály-maratonon. Theresa Caputo, a látnok és médium 2013 januárjában kerül képernyőre. A Született médium második évadából megtudhatjuk, hogy képes egyensúlyt tartani nem mindennapi munkája és mozgalmas családi élete között.

Discovery Networks CEEMEA

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr94945214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása