Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (csütörtök)

23:00 Idegen test (Discovery Channel)

2012. december 06. - emTV.hu

ajanlo.jpgA Discovery Channel egyik erőssége az igen komoly saját gyártású sorozatbázis (az American Chopper-től a Deadliest Catch-en át Mythbusters-ig), amely tematikája természetesen a csatorna ízlésére van szabva. Az egyik legújabb az emberi testbe bekerült, majd szerencsés esetben onnan eltávolított tárgyakkal, anyagokkal foglalkozik, és nem fukarkodik a naturalista részletekkel. Ezzel a felütéssel indul ma 23:00-kor az Idegen test a Discovery Channel-en.

idegentest.jpgA késői kezdési időpont nem véletlen: az adó külön felhívja a figyelmet, hogy az sorozat csak erős idegzetű nézőknek való. Persze aki szereti nézni, hogyan vesznek ki valakiből kerítést, horgászbotot vagy vesszőseprűt, csak hajrá, tévére fel. Az ajánlási faktor 2/5, csakis érdeklődő rajongóknak.

2.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr924951315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása