Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Vásárolj közmédiát az MTVA boltjában

Ettől lesz közösségibb a közszolgálati média

2012. december 06. - emTV.hu

mtva.jpgInformációs pontot nyitott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) tegnap Budapesten, a Nagymező utcában. Az irodánál Böröcz István vezérigazgató, valamint a helyet biztosító Thália Színház menedzser-igazgatója, Kálomista Gábor vágta át a nemzeti színű szalagot.

mtva_infopont1.jpgA közmédia közösségi médiává alakulását az arculatváltással jelentette be az MTVA - emlékeztetett a vezérigazgató, hangsúlyozva: ennek állomása az Info Pont működtetése.

A látogatók könyv, hanghordozó vagy DVD formájában vásárolhatják meg a közmédia műsorait, tartalmait, tájékozódhatnak programjairól, de akár jegyeket is vásárolhatnak például a Rádiókabaré felvételeire.

mtva_infopont2.jpgAz Info Pont közönségtalálkozóknak is helyet ad majd, de az érdeklődők informálódhatnak és véleményt is mondhatnak a műsorokról - mondta Böröcz István.

A vezérigazgató emlékeztetett arra, hogy az ugyancsak Nagymező utcai Látvány Stúdióban a közrádió kulisszái mögé tekinthetnek be az erre járók, de telefonon és interneten is lehetőség nyílik a kapcsolattartásra. Böröcz István reményét fejezte ki, hogy az Info Pont személyesebb kapcsolattartásra nyújt lehetőséget.

mtva_infopont3.jpgAz információs ponton hétfőtől szombatig délelőtt tíz órától este nyolc óráig várják az érdeklődőket.

MTI
MTI Fotó: Marjai János

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr124951819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása