Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (csütörtök)

22:00 Smallville X (Viasat6)

2012. december 20. - Flankerr

ajanlo.jpg2001 októberében indította világhódító útjára az akkor még létező The WB csatorna a Smallville című sorozatát. Ez az ifjú középiskolás, később a fiatal felnőtt Clark Kent életét mutatja be részletesen, vagyis magát Superman-t láthatjuk, még mielőtt azzá vált. Ezzel a felütéssel kezdődik ma 22:00-kor a Smallville tizedik, befejező évada a Viasat6-on.

Több mint 1000%, hogy a kezdetek kezdetén senki se gondolta, hogy egy képregény alapú sorozat csatornarekordokat fog döntögetni, és a leghosszabb sci-fi szériaként írja be nevét a sorozatok történelemkönyvébe. A Superman eredettörténete, a korai éveivel együtt 2001-ben indult, és 218 (ez már majdnem Jóbarátok mennyiség, de dupla hosszú részekkel) résszel később 2011 májusában ért véget. Aki eddig követte, ne hagyja ki a lezárást elhozó utolsó etapot.

4.jpg

zzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr724974161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása