Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Premier ajánló (hétfő)

Bűnök és szerelmek (TV2) & Csont nélkül (RTL Klub) & V (COOL) & Chuck III (PRIZMA)

2013. január 07. - Flankerr

ajanlo.jpgA TV2 a minősíthetetlen Családi titkok után újabb saját gyártású, amatőr színészekre alapozó napi sorozatba vágja bele hasítófejszéjét. A Bűnök és szerelmekben a Bodzás klán és a Kapus család fog egymással harcolni, kiegészítve pár fiatallal. Aztán. 2011 januárjában indult a FOX-on a The Finder című sorozat. Ez a Dr. Csont kvázi spinoffja, utód sorozata, és egy olyan háborús veteránról szól, aki fejsérülés miatt bámulatos képességgel tud tárgyak, helyek, és emberek közötti összefüggésekre rámutatni. Aztán. 2009 novemberében mutatta be az ABC a V című sorozatot. Ebben a Föld huszonkilenc nagyvárosa felett megjelenik egy óriási űrhajó, majd az idegenek csodaszép vezetője közli: ők békével jönnek, és segíteni akarnak. Persze ezt kevesen hiszik el, joggal. Aztán. 2007 szeptemberében kezdte vetíteni az NBC a Chuck című vígjáték/kém-akció hibridet. Ebben Chuck, az átlagos számítógépfüggő geek agyába véletlenül belekerül a CIA összes titkos információja, így először mindenki vadászni kezd rá, majd a CIA kénytelen alkalmazni. Ezzel a felütéssel indul ma 20:25-kor a Bűnök és szerelmek a TV2-n, 22:10-kor a Csont nélkül az RTL Klubon, 23:15-kor a V, mint veszélyes a COOL-on, és 22:00-kor a Chuck harmadik évada a Prizma TV-n.

Kihagyhatatlan ziccer a TV2 saját jellemzése: „Az elképesztő izgalmakat, meghökkentő fordulatokat, titkokat és szerelmi drámákat ígérő sorozat..” Ehhez nem is szeretnék többet hozzátenni. A Jóban-Rosszban producere, Nagy Tamás által jegyzett szappanopera ajánlási faktora 2/5. Én szóltam!

2.jpgzzepg.jpg

A sikeres Bones évek óta spinoffért kiáltott, de a FOX-nak ez jóval kevésbé sikerült, mint a CBS-nek szokott: a Finder a kritikai siker, és a közepes nézettség ellenére csak tizenhárom részt élt meg, mert 2012 májusába elkaszálták. Pedig az egyik főszereplő nem kisebb név, mint a nemrég elhunyt nagyszerű színész, Michael Clarke Duncan. Az ajánlási faktor 4/5, nem csak Bones rajongóknak.

4.jpgzzepg.jpg

laura_vandervoot.jpgA V egy 80-as évekbeli brit mini-sorozat újragondolása. A komoly áthúzódó szállal (Kik az idegenek? Mit akarnak tőlünk? Mi lesz?) rendelkező történet erős kezdés után visszaesik, majd újra fel, újra le.. Ezt a nézők kevésbé tolerálták, hiába játszott benne többek között három olyan gyönyörű színésznő, mint Laura Vandervoort, Morena Baccarin és Elizabeth Mitchell. A sorozat két évadot, huszonkét részt ért meg. Az ajánlási faktor 4/5. Nem hibátlan, de megéri elkezdeni. (Képünkön Laura Vandervoot, még több szexi kép róla Desmond Wallace-nál!)

4.jpgzzepg.jpg

 

chuck.jpgA Chuck sose szaggatta szét a nézettségi istrángokat, de stabil nézőközönségre talát, a pozitív kritikák mellett. A siker egyik tényezője a csodaszép szőkeség, Yvonne Strahovski, aki Chuck CIA-s összekötőjét, főnökét játssza. Öt évadot, kilencvenegy részt élt meg. Az ajánlási faktor 5/5, mert szórakoztató és vicces, laza és sose veszi komolyan magát.

5.jpgzzepg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr55001997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása