Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nőknek szóló tartalom a nőket célzó csatornán

Janette Oke filmek a Film Café-n

2013. június 04. - emTV.hu

filmcafe.jpgA hölgyeknek szeretne kedvezni az amúgy is elsősorban a nőket célzó Film Café, ezért a kanadai Janette Oke általa írt könyvek filmváltozatát vetítik két hónapon át minden csütörtökön este kilenctől. A nyolc romantikus filmből négyet júliusban, további négyet augusztusban láthatnak a Film Café nézői. A sorozat első darabja a Katherine Heigl főszereplésével készült Szelíd szerelem egy hónap múlva, azaz július 4-én kerül képernyőre.

szelid_szerelem.jpg

Janette Oke kanadai írónő 1935. február 18-án született Alberta tartományban, egy préri farmer családba. A Mountain View Bible College-en végzett, és itt ismerkedett meg férjével, Edward Oke-kal is, aki később a főiskola elnöke lett. 1957-es házasságuk után négy gyermekük született. Első könyve 1979-ben A szerelem mindent kibír címmel jelent meg, és egymillió példányt adtak el belőle Ezt követően több mint 75 könyvet publikált, nem egyet lányával, Laurel Oke Logan-nal közösen írtak meg. Az írónő számos díjjal is büszkélkedhet, mint az 1992-es elnöki ECPA díj, az 1999-es CBA díj, valamint a későbbi Arany Medál kitüntetés.

Forrás és fotó: Film Café

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr375343764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása