Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Jővő hétfőtől dupla részekkel jön a Dr. Csont az RTL Klubon

De csak ismétlés, az új évad ősszel érkezik majd

2013. június 05. - emTV.hu

rtlklub.jpgA múlt hétfőn ért véget a Dr. Csont hetedik évada, így ezen a héten már ismétlést adott az RTL Klub. Az egyébként Emily Deschanel terhessége miatt csak tizenhárom részes hetedik szezon végeztével a negyedik évad közepétől kezdték újra a sorozatot. Ezt véleményünk szerint kevésbé kommunikálták, bár igaz, hogy az évad fináléja előtti héten sokszor elhangzott, hogy évadzáró következik. Hétfői cikkünk kapcsán több észrevételt kaptunk olvasóinktól, ezért megkérdeztük az RTL kommunikációs osztályát. Elsősorban arra a bagatell dologra voltunk kíváncsiak, miért pont a negyedik szezon tizenhetedik részével kezdték ismételni a sorozatot.

dr_csont.jpg

Kiderült, hogy azért, mert "az ismétlések folyamában korábban ennél a résznél tartott a csatorna", tudtuk meg a kommunikációs osztálytól. Az egyébként a jövő hétfőtől dupla részekkel (21:10-től és 22:15-től) támadó Dr. Csont nyolcadik szezonja ősszel kerül majd adásba.

A sorozatrajongók számára nem újkeletű, hogy a nyári hónapokban történő ismétlésre többek között azért van szükség, mert egy átlag sorozat húsz-huszonkét epizódja értelemszerűen nem tölti ki az egész évet. Ahogy más sorozatoknál is szokás, a Dr. Csontot eredetileg sugárzó NBC csatorna sem vetíti le egyben a teljes évadot, hanem azzal (például karácsony környékén, az újév első hónapjaiban) többször megáll és ismétléseket ad. Hozzájuk hasonlóan az RTL Klub is követi a televíziós műsorok szezonális változásait.

Fotó: RTL Sajtóklub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr115345681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása