Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Cherry Healey-sorozatok érkeznek a Spektrum Home-ra

Pénz, randi, házasság, terhesség, szoptatás, gyereknevelés

2013. június 12. - emTV.hu

spektrumhome.jpgCherry Healey brit televíziós műsorvezető, aki egyéni, fiatalos stílusú filmjeivel lett népszerű. Arcát és nevét vállalva járja körül a szinte minden nőt érintő témaköröket. Ha kell fogyókúrázik, vagy két napig pénz nélkül él: ennivalót guberál a szemétből, eközben utazik, azaz kanapé-szörfözik és stoppol. Aztán különböző korú nőkkel beszélget randevúzási és házasságkötési szokásokról, végül férjhez megy ő is, gyereket szül, akit szoptat és nevel. És miközben átalakul az élete, hiszen a dolgozó nő anya is lesz, nem feledkezik meg arról, hogy megkérdezze, hogyan csinálják mindezt mások. Cherry Healey sorozatai július 13-tól minden szombaton és vasárnap délután négy órától láthatóak, kizárólag a Spektrum Home műsorán.

cherry_ money.jpg

Cherry és a pénz

Cherry szerint: "Mai világunkat a pénz irányítja. A vagyon képzete roppant csábító. Vajon mit jelent a pénz a mai brit nőknek. Találkozom nőkkel a társadalom minden rétegéből, hogy megtudjam, milyen burzsujnak lenni, hogyan lehet pénz nélkül élni, és azt, hogy mit meg nem teszünk a gyors meggazdagodásért." És mi a tanulság? Amink van, arra vigyázzunk, azt kezeljük jól, "de az életben más dolgok sokkal fontosabbak: a barátok és a család." A sorozatot július 13-án, délután négy órától vetíti a csatorna.

7 randi - 7 szerelem

Cherry a párkeresésről: "Ma, amikor a nők szabadabbak, mint valaha, azt teszik, amit akarnak, és azzal lehetnek, akit választanak, a szerelem egyre nehezebben megfoghatónak tűnik. Körbejárom Nagy-Britanniát és hét különböző életkorú nővel találkozom a szerelemittas tinédzserektől a kacér ötvenévesig. Szeretném kideríteni, miért maradnak közülünk sokan hosszabb ideig szinglik. Túl elfoglaltak vagyunk a szerelemhez? Túlzottak az elvárásaink? A férfiak nem ütik meg a mércét?" Bemutató július 14-én délután négy órakor.

A Cherry sorozat további részei: Cherry és a házasság (július 20.), Cherry és a terhesség (július 21.), Cherry és a szoptatás (július 27.), és Cherry és a gyereknevelés (július 28.).

Forrás és fotó: Spektrum Home Sajtóklub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr985357205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása