Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A Spektrum gratulál az On The Spot két riporterének

A Monte-Carlói Televíziós Fesztivál Arany Nimfa díját nyerték

2013. június 14. - emTV.hu

spektrum.jpgA Spektrum televízió ezúton is gratulál az On The Spot digitális riportereinek, Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak a dokumentumsorozat legfrissebb nemzetközi elismeréséhez, a Monte-Carlói Televíziós Fesztivál Arany Nimfa díjához. Hazai és nemzetközi díjaik közül a legfrissebb monte-carlói mellett megválasztották Cseke Esztert és S. Takács Andrást a Blikk Év médiaszemélyiségeivé, a műsor elnyerte a Tourfilm különdíját, a Voltfolio közönségdíját és a Story Ötcsillag Díjátadó Gála Érték-díját is.

on_the_spot.JPG

Az On The Spot 2009-ben került először adásba a Spektrum csatornán. A két fiatal riporter a főiskola után itt kezdte televíziós pályafutását, s az On The Spot sorozat első négy szezonját a Spektrum számára készítették. Az eltelt években filmjeik olyan világhírűvé váltak, hogy a BBC és a CNN is vett már át belőlük anyagot.

A Spektrum nagyon büszke az On The Spot szakmai sikereire, és szívből gratulál Cseke Eszternek és S. Takács Andrásnak. Az emTV.hu is gratulál!

Forrás és fotó: Spektrum Sajtóklub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr365361255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása