Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Anne Hathaway hétvége a COOL-on

Ismét ezeréves filmeket vetít a csatorna

2013. június 14. - emTV.hu

cool.JPGAnne Hathaway amerikai színésznőé a főszerep a COOL-on most hétvégén. Szombaton este a Neveletlen hercegnő második részét, majd Az ördög Pradát visel című filmet, míg vasárnap a Szerelem és más drogok című romantikus vígjátékot láthatják tőle a nézők. Anne első jelentős szerepét a Neveletlen hercegnőben játszotta, ennek második része szombaton este héttől látható a COOL-on.

anna_hathaway.jpg

A színésznő számos filmben játszott együtt kiváló színészekkel és színésznőkkel: míg a Neveletlen hercegnőben Julie Andrews segítette pályáját, addig Az ördög Pradát visel című, kiváló vígjátékban Meryl Streeppel forgatott. Ez utóbbi moziban a divat kemény világába belecsöppenő Miranda hamar rájön arra, hogy a Runway Magazine szerkesztőségében a munka nem csupán elszántság és céltudatosság kérdése.

A 2010-ben készült Szerelem és más drogok című vígjátékban Anne partnere Jake Gyllenhaal. A romantikus filmben Maggie és Jamie hiába küzd érzései ellen, mindjobban vonzódnak egymáshoz. Alakításukért a párost a legjobb női és férfi főszereplő kategóriában Golden Globe-ra is jelölték.

Anne Hathaway akkor nem nyert, idén viszont bezsebelte a két legnagyobb filmes díjat: A nyomorultak című musicalben nyújtott alakításáért Golden Globe-ot és Oscar-t nyert. Az idei évben sem pihen, már el is kezdte New Yorkban forgatni legújabb filmét, a Song One-t, melynek férje a producere.

Forrás és fotó: COOL Sajtóklub

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr65361472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása