Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Szeptember 16-án indul a Crossing Lines – Határtalanul

Az első páneurópai rendőr sztori az AXN saját gyártásában

2013. augusztus 22. - emTV.hu

axn.jpgAz európai országhatárokon átnyúló, virágzó szervezett bűnözés problematikáját vizsgálja az AXN új saját gyártású sorozata, a Crossing Lines – Határtalanul. Az európai FBI születésének története, amely egy elit nyomozócsoport munkáját követi, szeptember 16-án, dupla epizóddal indul az AXN tévécsatornán, a főbb szerepekben Donald Sutherlanddel, Marc Lavoine-nal és William Fichtnerrel.

crossinglines1.jpg

Az AXN új, saját gyártású produkciója, a Crossing Lines – Határtalanul egy hat tagból álló nemzetközi elit alakulat munkáját mutatja be, akik az európai országhatárokon átnyúló bűnügyek felderítésén dolgoznak. A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) fennhatósága alá tartozó csoport olyan ügyeket kezel, amelyekkel kapcsolatban az egyes helyi rendőrségek, a hatékony nemzetközi szabályozás híján tehetetlenek. A sorozat a kortárs Európában játszódik, amelyet a nyitott országhatárok, a szabad utazás és kereskedelem az egész világot fenyegető szervezett bűnözés legfontosabb bázisává változtatott. Így itt az ideje egy újfajta igazságszolgáltatás születésének.

crossinglines2.jpg

A csapat tagjai a globalizáció sötét oldala mellett bemutatják az egyesített Európa kulturális sokszínűségét is. Kezdve az idealista francia sztárnyomozó Louis Daniellel (Marc Lavoine, magyar hangja Végh Péter), az ír, német és olasz ügynökökön keresztül, kiegészülve a kiábrándult amerikai veterán Carl Hickmannel (William Fichtner, magyar hangja Schnell Ádám) mindenki a saját erősségeit, hagyományait és elképzeléseit hozza a csapatba. Az összecsiszolódás pedig egyáltalán nem egyszerű, főleg a tragikus múltú, ellentmondásos ICC vezetővel, Michel Dornnal (Donald Sutherland, magyar hangja Helyei László) a háttérben.

crossinglines3.jpg

További szereplők és magyar hangok: Richard Flood (Tommy McConnel, magyar hangja Horváth Illés), Moon Dailly (Anne-Marie San, magyar hangja Huszárik Kata), Gabriella Pession (Eva Vittoria, magyar hangja Tarr Judit) és Tom Wlaschiha (Sebastian Berger, magyar hangja Varga Gábor). Szinkronrendező Aprics László.

crossinglines4.jpg

A Sony Pictures Television Networks franciaországi és cseh helyszíneken forgatott, saját gyártású sorozata szeptember 16-án indul dupla epizóddal az AXN tévécsatornán. A Crossing Lines producere Ed Bernero, a Gyilkos Elmék és a Gyilkos Elmék: Alapos Gyanú alkotója.

forrás és fotó: AXN

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr725470701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása