Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Megint kezdünk bedőlni a celeb-gyárnak

Post hoc ergo propter hoc

2013. november 10. - Ádám // emTV.hu

x_faktor.jpgKi a fene veszi azt be, hogy Bozsek Márk a ByTheWay javára lépett vissza? Hogy ezt így eldönthette ő maga, egyedül. Ráadásul ha jól emlékszem, tegnap az első hírek arról szóltak, hogy a műsor szerkesztői még ezekben a percekben is azon törik a fejüket, hogy mi legyen. A Fókusz riportjában Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója ki is emeli, hogy ez az egész csak most, aznap történt. Aztán a szombati faktorban lemegy egy bejátszó, melyben a Barátok közt Szabija azt mondja, hogy a BTW javára lép vissza. Aha. Ráadásul láthatóan ugyan akkor készült mindkét felvétel, a Fókusz-riport és a faktoros bejátszó is. Viszont ha mindez csak pénteken történt, akkor szerdán este a csapat mit dolgozott olyan szorgosan Szikorával? A Facebookra kiposztolt fotó tanúsága szerint szerdán hajnalig dolgoztak és még sosem érezték magukat ilyen jól együtt. Vajon min dolgozhattak, ha nem a szombati műsoron? Elhiszem, hogy kell a varázslat, de ez már durva népbutítás. Mondjuk mit csodálkozom?

Az After-X-es kapcsolás meg jesszusom! Istenes Bence meg külön felhívja a nagyérdemű figyelmét, hogy a nézők nem, csak a szavazók döntenek a verseny alakulásáról. Utalva arra, hogy sokan panaszkodtak a BTW kihullása miatt, holott a fiúknak állítólag hatalmas rajongótábora van. Bence még a tévé előtt szunnyadó kritikusoknak sem volt rest kiszólni, hogy a negatív bírálatok ellenére, a műsor kicsit sem unalmas. Nem hát, de ennek ellenére én a közepe fele gyorsabban aludtam el, minthogy a ByTheWay uhh-zott volna egyet.

tovabb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr455622790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása