Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma érkezik a spanyol Downton Abbey

Az AXN White csatornán debütál a Grand Hotel

2013. november 12. - emTV.hu

axnwhite.jpgAz AXN White csatornán debütál a spanyol Downton Abbey-ként aposztrofált Grand Hotel című sorozat. A látványos helyszínekben és extravagáns kosztümökben bővelkedő szériát országos premierként ma este 21:10-től sugározza a tévécsatorna. Az intrikákban, rejtélyekben és titkokban bővelkedő filmsorozatot XIII. Alfonz spanyol király káprázatos santanderi kastélyában, a Palacio de la Magdalena-ban forgatták. Látványvilága és cselekménye miatt nem véletlenül az egyik legsikeresebb, több tévés díjat nyert angol Downton Abbey című sorozathoz hasonlítják.

A Grand Hotel egyik főszereplője Yon Gonzalez, aki az Internátus című sorozatból is ismerős lehet, illetve a szereplőgárda tagja Adriana Ozores is, a széria Dona Teresája, akit a szakma spanyol ítészei többször is díjaztak.

A Grand Hotel történetének középpontjában Julio (Yon Gonzalez) áll, aki a illusztris kastélyszállóba utazik, hogy utánajárjon, mi történhetett eltűnt lánytestvérével. A mindenre elszánt fiú álnéven pincérnek áll a Grand Hotelben, hogy húga nyomára bukkanjon, időközben pedig beleszeret a tulajdonos lányába, Aliciába (Amaia Salamanca). Az események előrehaladtával újabb és újabb titkok kerülnek a felszínre. Az arisztokrata család és a szálloda személyzete is gyanúba keveredik a lány eltűnésével kapcsolatosan, s eközben egy sorozatgyilkos időről-időre lesújt gyanútlan áldozataira. A hotel tulajdonosait sötét titkok övezik, ez alól csak a legifjabb örökös, Alicia a kivétel, akit viszont az élet váratlan döntések elé állít.

A sorozat országos premierje ma este látható 21:10-től. A további epizódokat keddenként 21:10-től sugározza az AXN White tévécsatorna.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr935629751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása