Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nora Roberts sorozat az AXN White-on

Viharos romantika

2013. november 14. - emTV.hu

axnwhite.jpgNora Roberts írónő, aki jelenleg is a New York Times bestseller lista élén tanyázik, decemberben meghódítja az AXN White-ot. A televíziós csatorna december 2-ától hétfő esténként 20:25-kor négy időtlen, viharosan romantikus történet tévéfilm változatát mutatja be, középpontban az emberi sorsot meghatározó, a felszín alatt meghúzódó erőkkel.

A többszörös bestseller szerző Nora Roberts írói karrierjét egy legendás hóviharnak köszönheti, amely napokra Keedyswille-i otthonába zárta az akkor titkárnőként dolgozó nőt. Roberts az elzártságban teret engedhetett óriási fantáziájának és lejegyezte első történeteit. Ez az élmény a mai napig meghatározza írói munkásságát, ugyanis hősei sorsát nem ritkán elháríthatatlan természeti erők, rejtett összefüggések befolyásolják. Első „viharos” regényeit még több mint kétszáz felkavaróan romantikus történet követte, melyek közül a legújabb, Dark Witch címmel jelenleg a New York Times bestseller listájának élén áll, a november 2-i eladási adatok alapján.

Az írónőnek négy bátyja van, állítása szerint ennek köszönheti megkapóan reális férfiábrázolásait. Roberts időtlen történetei december 2-ától az AXN White televíziós csatornán kelnek életre, négy, egyenként másfél órás tévéfilmben, hétfőnként 20:25-től.

Az Északi Fény (Northern Lights) című történetben Nate Burns rendőr egy trauma elől az álmos Alaszkába menekül, ahol nem várt fordulatot vesz az élete. A Múlt Titkaiban (Tribute) egy visszavonult tévésztárt halott nagymamája kísérti, míg a Délidőben (High Noon) egy magas rangú rendőrnő próbál egyensúlyt találni munkája és problémás magánélete között. Az Ártatlan Áldozatokban (Carnal Innocence) pedig egy világhíres hegedűművésznő küzd meg egy sorozatgyilkossal.

Nora Roberts történeteivel azt akarja megmutatni, hogy „Néha egy erős fuvallat szárnyára kapja az embert, és csak röpíti magával az ismeretlenbe. Bár felkészületlenül éri, mégis talán jobb helyen teszi le, mint hinné.”

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr475632824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása