Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Detektív doku-reality indul hétfőn a TV2-n

Érkeznek a Magánnyomozók

2014. január 03. - emTV.hu

tv2.jpgHétfőn Magánnyomozók címmel vadonatúj műsor indul a TV2-n. A detektív doku-reality egy profi nyomozócsapat mindennapjait mutatja be. A műsor indulásával a csatorna esti programstruktúrája is megújul. A Magánnyomozók hétfőtől szombatig 19:25-től lesz látható. A sorozatban egy magánnyomozó iroda mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. A sorozat középpontjában természetesen átlagos emberek nem hétköznapi történetei állnak, ahogy az ilyenkor lenni szokott. A megbízók nem sajnálnak a zsebükbe nyúlni, csak hogy fény derüljön a hőn áhított igazságra, legyen a gyanú házastársi hűtlenség, a céges kassza meglopása, csalás, zsarolás, egy eltitkolt gyerek, vagy éppen kettős életet élő családfő. A privát kopók mindent bevetnek, hogy megbízásukat teljesítsék és ez gyakran nem várt bonyodalmakat és veszélyt szül, nahát. A csapatot egy higgadt, profi főnök, Darkó Gábor irányítja. A nyomozók a sorozat állandó szereplői, ám az egyes epizódok egymástól független, befejezett történeteket mutatnak be, tehát aki egy-egy részt kihagyna, a sorozat bármely epizódjánál újra be tud kapcsolódni.

A Magánnyomozók képernyőre kerülésével átalakul a TV2 hétköznapi főműsoridős programstruktúrája. A Tények továbbra is délután hattól órától várja a nézőket, ezt követően 19:25-kor kezdődik a Magánnyomozók, 20:25-től pedig az Édes élet látható. Utána a Jóban Rosszban kerül képernyőre, 21:35 órai kezdettel.

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr495725020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása