Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik az Észlelés második évada

Dr. Pierce újra nyomoz

2014. január 30. - emTV.hu

universal.jpgA skizofrén professzor február elejétől újabb elképesztő esetek felderítésében segíti az FBI csapatát. Az Eric McCormack főszereplésével készült, szokványosnak egyáltalán nem mondható sorozat második évada még több izgalmat ígér a Universal Channel nézőinek.

eszleles_1.jpg

Az Észlelés egy hajdanán fényes jövő előtt álló zseniről szól, akit betegsége akadályozott meg abban, hogy igazán magasra törjön. A jóképű és hatalmas tehetséggel megáldott Dr. Daniel Pierce így egy kis egyetemen komoly lehetőségektől elzárva tengeti életét. Egészen addig a napig, amíg volt tanítványa, az FBI-ügynökként dolgozó Kate Moretti (Rachael Leigh Cook) fel nem keresi, hogy segítségét kérje. A tengerentúlon átlagosan 7 millió nézőt a képernyő elé ültető széria kulcsa a nem mindennapi professzor karaktere, akit Eric McCormack kelt életre.

eszleles_4.jpg

Az első szezonban Daniel Pierce a teljes gyógyulás határán állt, ismét elkezdte szedni gyógyszereit, így kikapcsolva „különleges képességeit”, amikkel párhuzamosan a hallucinációk is abbamaradtak egy időre. Az összeomlás azonban mindig akkor jön, amikor legkevésbé számít rá az ember, így a második évadban visszatérnek képzeletbeli kedvenceink. Hősünk választás elé kerül, hogy terapeutájával, Caroline-nal vagy a nő hallucinált verziójával, Natalie-vel kezd-e kapcsolatba. E mellett pedig számos bűneset is megoldásra vár.

Észlelés – 2. évad február 3-tól dupla epizódokkal minden hétfőn 21:20-kor a Universal Channel műsorán!

Redlemon

facebook.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr895789935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása