Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Úgy van, ahogy mi akarjuk

Az MTVA-é az utolsó szó

2014. január 30. - dselmeczi

mtva.jpgKállay-Saunders András és sleppje tavaly május 19-én hajnalban megvert egy testvérpárt a Hajógyári szigeten, állítólag azért, mert taperolték barátnőjét, Tolvaj Renátát. Így kell ám csinálni! Ha a barátnőd alá nyúlnak, okozz arc- és orrcsonttörést vagy agylebenyzúzódást és napokig tartó vendégséget egy intenzív osztályon. That's right, Bandi!

Kállay-Saunders indult az MTVA túlértékelt A Dal című műsorában, ahol bekerült a zsűri szerinti harminc legjobb közé. A kérdés csak az, hogy a versenyszabályzat ellenére miért van így, illetve hogy az MTVA miért próbálja elkenni a dolgot? Persze a nyomozás még tart, ám a támadást ipari kamera is rögzítette, így kevésbé beszélhetünk az ártatlanság vélelméről. Főleg, hogy a támadást, bár jogos önvédelemként, Kállay-Saunders András is elismerte.

Úgyhogy kurvára érdekes a közmédia álláspontja, miszerint "az ellene folyó eljárásban egyelőre tisztázatlan a tényállás, és nem arról van szó, hogy lopáson kapták, vagy tetten érték egy bűncselekmény közben". Értem. Nálunk már csak így megy ez.

De tök mindegy, hogy ki ütött előbb, valóban volt-e négerezés vagy sem, mert nem azt mondom, hogy elkövette, csak azt, hogy egy ilyen ügy után hogy venné ki magát, ha Kállay-Saunders képviselné hazánkat az Eurovízión? Már ha ő nyerné A Dalt, amire kevesebb az esély, minthogy a rendőrség egy év alatt megoldja ezt a bonyolult ügyet.

Egyáltalán nem kellemetlen ez az egész ügy az MTVA-nak? Kinek a kije Kállay-Saunders, hogy láthatóan fel sem merült annak az esélye, hogy kizárják A Dalból?

komment.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr105790370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása