Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Indul a Napló különkiadása

Február 23-tól vasárnaponként délután öttől a TV2-n

2014. február 12. - emTV.hu

tv2.jpgAz Élet újra című új riportmagazin a Napló csapatának különleges vállalkozása. A műsor hétről hétre három sorsot mutat be, három riportalanyt, akik életük egy-egy szeletében megakadtak, és segítségre van szükségük a továbblépéshez. Az Élet újra különleges műsor, hiszen szereplői nem csak mesélnek élethelyzetükről, hanem szakértők segítségével megpróbálhatnak javítani is azon: profi támogatót kapnak maguk mellé, egy „coach-ot”, aki szaktekintélye saját területének.

eletujra.jpgAz Élet újra megmutatja, hogyan hozhatja ki életéből a riportalany a legjobbat, legyen szó pénzügyi, munkaügyi vagy párkapcsolati problémáról. A műsor három szakértője - Ábri Judit a munkavállalásban, Soós Viktória a szerelmi kérdésekben, Hajnal Géza a pénzügyekben - kimozdítja a holtpontról a heti esetek főszereplőit, a nézők pedig használható tanácsokat, ötleteket kapnak ahhoz, hogy saját sorsukon javítsanak.

TV2

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr835811029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása