Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Imádják a sorozatrajongók a közösségi címadást

Brooklyn 99 – Nem százas körzet

2014. február 25. - emTV.hu

viasat3.jpgA Viasat3 a Sorozatjunkie közösségén keresztül kereste a legjobb magyar címet a hamarosan képernyőre kerülő, kétszeres Aranyglóbusz-díjas Brooklyn Nine-Nine-nak! A február 20-án indított, három napig tartó játék elsöprő sikert aratott a sorozatrajongók körében: közel háromszáz hozzászólás és legalább négyszáz címjavaslat érkezett.

A hozzászólások átolvasása után a csatorna zsűrije a Brooklyn 99 – Nem százas körzet cím mellett döntött. Az ötletadó kommentelő a dicsőség mellett egy 7”-os tablettel máris gazdagabb, valamint bepillanthat a sorozat szinkronfelvételeibe is.

A New York 99. számú rendőrőrsén játszódó, poénokkal tűzdelt sorozat a tehetséges, ám gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó (Andy Samberg) és újdonsült főnöke, a mogorva Ray Holt (Andre Braugher) közötti konfliktusokat mutatja be rendkívül vicces formában, amihez persze az őrs többi, nem kevésbé defektes munkatársa is asszisztál. A sorozat az idei évad újonca, ennek ellenére máris megkapta a legjobb vígjátéknak járó Aranyglóbusz díjat. Emellett a sorozat egyik főszereplője, Andy Samberg alakításáért a legjobb komikus színész kategóriában nyerte el a rangos kitüntetést.

A Brooklyn 99 – Nem százas körzet március 24-én debütál a VIASAT3 műsorán.

Viasat / emTV.hu

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr605832293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása