Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Az RTL II-re érkezik az Anger Management

Máté Kriszta is visszatér

2014. február 27. - emTV.hu

rtl2.jpgAz RTLII-n most a ValóVilla lakóinak életét követhetik nyomon a nézők, de a győztes kihirdetése után szinte azonnal indul a Nyugi Charlie! (Anger Management) című sorozat, ami májusban kerül az RTL II képernyőjére. Az amerikai FX csatorna által sugárzott sorozat főszereplője Charlie Sheen.

AM_0954.jpg

A sorozat készítői egy 2003-as film alapötletét használták fel. A Nyugi Charlie! is a dühterápia rejtélyes világába viszi el a nézőt, csak természetesen nagyon "Charlie Sheen-esen". A sorozatbeli Charlie dühterapeuta, aki fegyintézetekben és a saját nappalijában kezeli a betegeket, teljesen sikertelenül. Már az első rész egy óriási filmes poénnal indul, amikor a sorozatban feltűnik apja, Az elnök embereiből (is) legendássá vált Martin Sheen.

A telenovellák kedvelői számára március 27-én indul a Szerelem zálogba című telenovella Angelique Boyer (korábban a Teresa és a Bűnös vágyak című sorozatokban játszott) és Sebastian Rullí főszereplésével.

Az RTLII-n tavasszal indul Máté Krisztina új, közéleti témákról nyíltan beszélő heti sorozata, valamint Hadas Kriszta új műsora, amely a magyar zenei legendák történetét dolgozza fel sok zenével. Az összeszokott páros két új műsort szerkeszt, és sajátos módon bár mindkettőt együtt szerkesztik, az egyiknek Máté Krisztina, a másiknak Hadas Kriszta lesz a műsorvezetője.

via RTL II

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr335835212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása