Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kisvállalkozásokat ment a Viasat Explorer

Bemutató vasárnap délután fél hatkor

2014. március 07. - emTV.hu

viasat_explorer.jpgBeindítani, felépíteni és sikeresen működtetni egy vállalkozást mindig embert próbáló feladat volt, napjaink gazdasági helyzetében pedig talán még nehezebb, mint valaha. Kisvállalkozások ezrei küzdenek a fennmaradásért, mert kezdetben sokan hitték, hogy ha szívvel-lélekkel csinálják, amit szeretnek, az bőven elegendő a sikerhez. A Viasat Explorer március 9-től vasárnap délutánonként fél hatkor bemutatja, ahogy a több száz, kisebb-nagyobb üzletből álló birodalmat saját erőből felépítő Peter Jones olyan csődközeli vállalkozókon próbál segíteni, akik jó ötlettel, kellő lelkesedéssel vágtak bele álmaik megvalósításába, ám a szerencse elpártolt mellőlük.

vallalkozas.jpg

Az üzleti élet Gordon Ramsay-e objektivitásával és kegyetlen igazmondásával idejét, energiáját és sok esetben saját pénzét nem sajnálva próbál segíteni a tulajdonosoknak nemcsak talpon maradni, de veszteséges üzletüket igazi aranybányává változtatni. A karizmatikus Jones nem egyszer rejtett kamerák és próbavásárlók segítségével világít rá azokra a hibákra, amelyek a bezárás közeli helyzethez vezettek. De nem csak megfigyel, konkrét javaslatokat is tesz: szakmai tudása, illetve saját, múltbéli tapasztalatai alapján olyan stratégiát dolgoz ki a bajba került tulajdonossal, amivel az megmentheti üzletét. Igazi versenyfutás ez az idővel, hiszen a segítség sokszor tényleg az utolsó pillanatban érkezik és néhány nap alatt kell a pénznyelőből pénznyerő vállalkozást varázsolni.

Mentsd meg a vállalkozásunkat! – március 9-től minden vasárnap délután a Viasat Exploreren!

via Viasat

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr395848724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása