Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Április 1-jén indul az ID Xtra

Újabb női csatornát indít a Discovery

2014. március 26. - dselmeczi

idx.jpgA Discovery április 1-jén indítja el ID Xtra csatornáját a régióban; Oroszországban, Ukrajnában, Bulgáriában, Macedóniában, Csehországban, Montenegróban és Magyarországon. A régió további országaiban a csatorna az év második felében lesz fogható. Az ID Xtra rejtély és suspense csatorna elsősorban a női nézőknek kínál minőségi szórakozást. Egyedülálló történetmeséléssel, filmes eszközökkel, friss és stílusos módon mutatja be a való életből vett izgalmas rejtélyeket, pikáns és borzongató történeteket, a rossz útra tért hétköznapi emberek drámáit.

Az ID Xtra elindítását a műfajban korábban elért globális sikereire alapozza a Discovery. Az ID csatorna Amerikában 2012 óta működik az új koncepció szellemében, és hamar az ötvenedikről a hetedik helyre lépett a 25-54 éves nők körében nézett csatornák nézettségi listáján, az összes kábeles vagy network csatorna közül pedig a leghosszabb átlagos képernyő előtt töltött idővel rendelkezik.

Lengyelországban is nagy siker a csatorna: tavaly szeptember óta 338%-os SHR növekedést ért el. Ezzel az első helyre került a rejtély és suspense kategóriában, és a második leggyorsabban növekvő csatornává vált Lengyelországban a 16-49 éves nők körében.

Erről jut eszembe a South Park Tényfeltáró gyilokpornó című epizódja!

DTV News // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr85879853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása