Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ilyen lesz az április a COOL-on

Lesz Harry Potter-összes is

2014. március 26. - emTV.hu

cool.JPGA sorozatok és akciófilmek rajongói mellett áprilisban a romantikus vígjátékok kedvelőire és a családokra is gondol a COOL. Péntek esténként kilenc óra után csajos, romantikus vígjátékokat láthatnak a nézők. Elsőként, április negyedikén például a Barátság extrákkal című vígjátékot Justin Timberlake és Mila Kunis főszereplésével. A tovább mögött egy ízléses Mila Kunis képpel kedveskedünk!

mila_kunis.jpg

A következő hétvégén jön a Kellékfeleség, melyben Adam Sandler és Jennifer Aniston komédiázik. Előbbi két alkotást követően, szintén országos-tévépremierként látható a Rossz tanár című vígjáték, melyben Cameron Diaz vicces, ám elég lusta tanárnőként próbál – több-kevesebb sikerrel  meghódítani egy sármos, helyettesítő tanárt.

Április 12-től, szombatonként a COOL hazánkban elsőként adja le egymás után a Harry Potter összes részét. Az este kilenc órakor kezdődő filmek előtt a csatorna családi vígjátékokkal hangol: látható lesz például a Hupikék törpikék, mely a rajzfilmsorozat első filmváltozatának első része, valamint korábbi kedvencek, például a Nicsak, ki beszél három része.

COOL // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr295880434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása