Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ma érkezik A gonosz álarca a TV2-re

Sorozatpremier a TV2-n

2014. június 01. - emTV.hu

tv2.jpgA nyár első napján új műsorral várja a képernyők elé nézőit a TV2. A gonosz álarca című amerikai sorozat első epizódja ma, azaz június 1-jén, 22:15-től látható. A történet középpontjában egy gyönyörű nő, Amanda Brown áll, aki rövid ismeretség után hozzámegy a dúsgazdag ügyvédhez, Humberto Cano-hoz. Ám azt senki sem tudja, hogy tettét nem a szerelem hanem a bosszúvágy vezérli. Előző férjét két évvel ezelőtt ugyanis éppen Cano parancsára gyilkolták meg. A nő akkor megesküdött, bármi áron bosszút áll a felbujtó család minden tagján. Az élet azonban közbeszól: miközben már a dúsgazdag ügyvéd mellett színleli a boldog feleséget, megismerkedik egy fiatal zenésszel, Santiagoval, aki egy pillanat alatt elrabolja a szívét. A fiatalemberről hamar kiderül, hogy nem más, mint újdonsült férjének az öccse…Az érzelmek kusza hálójában vergődő asszony nem várt bonyodalmakkal találja magát szemben.

a_gonosz_alarca.jpg

A Santiagot alakító jóképű színészt, Aaron Diaz-t a Teresa című sorozatból már jól ismerhetik a magyar nézők. A sorozat a vasárnapi premiert követően hétköznaponként 22:40-kor látható a TV2 képernyőjén

A gonosz álarca – premier epiózód – június 1-jén a TV2-n

TV2 Csoport

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr276245079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása