Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

A mostani lesz az utolsó hétvége a Földön

Földünk utolsó hétvégéje június 20-án kezdődik

2014. június 18. - emTV.hu

filmmania.jpgEkkor ugyanis furcsa, szokatlan világokba kalauzolja nézőit a Film Mánia csatorna egy sci-fi és két akciófilmmel. A túlvilág partján, Végveszélyben a Föld és a Szupernova című alkotások három egymást követő este lesznek láthatóak. Péntek este egy katamarán fedélzetén kezdődik utazásunk - A túlvilág partján, élet és halál között találkozhatunk a történelem leghíresebb alakjaival Szent Johannától Napóleonig. A film a három sármos férfi főszereplő miatt – Tahmoh Penikett, Mark Deklin és Peter Wingfiled – a hölgy nézőknek is kimondottan ajánlott.

Végveszélyben a Föld – ez a címe a szombat esti akciófilmnek, amelyben Loyd Walker, a kizárólag a munkájának élő archeológus San Franciscoban, egy tragikus expedíció nyomait kutatja. Amikor segédje váratlanul eltűnik, a hatóságok leállítják a nyomozást, ám Walker földönkívüliek nyomára bukkan. A film női főszereplője Daryl Hannah, aki a 80-as években nagyot csobbant Tom Hanks oldalán, és emlékezetes alakítást nyújtott Elle Driver szerepében a Kill Billben. A férfi főszereplőt, Gil Bellows-t nemrég a Ház az utca végén című horrorfilmben láthattuk.

Az utolsó hétvége vasárnap este a Szupernova című filmmel búcsúzik, Luke Perry, Tia Carrere és Peter Fonda főszereplésével. Az amerikai-dél-afrikai katasztrófafilmben Dr. Shepard, a Nobel-díjas asztrofizikus nyomtalanul eltűnik, mindössze megdöbbentő felfedezését hagyja hátra öt kollégájának: a Nap hamarosan felrobban. A légköri zavarok, az állatok furcsa viselkedése csak a kezdete annak az apokalipszisnek, ami a Földet fenyegeti. Delgado ügynök a kormány megbízásából egy földalatti túlélő bázisra hurcolja a tudósokat, Shepard közvetlen kollégáját, Dr. Chris Richardsont is. Richardson azonban képtelen belenyugodni abba, hogy elveszítse családját, és versenyt futva az idővel, megpróbálja a katasztrófát elhárítani.

Riverworld – A túlvilág partján, péntek este kilenc órától
Végveszélyben a Föld, szombat este kilenc órától
Szupernova, vasárnap este kilenc órától

Film Mánia

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr956351977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása