Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Összeállt a Sztárban sztár zsűrije

Liptai Claudia, Hajós András, Majoros Péter és Bereczki Zoltán

2014. július 02. - Ádám // emTV.hu

sztarbansztar.jpgAhogy azt már tegnap a FB-ra többen is kiposztolták, összeállt a TV2 sztárbeöltöztetős műsorának zsűrije. Az ítészei között az előző évadhoz képest szintén ott lesz Liptai Claudia, Hajós András és Majoros Péter, illetve az első széria győztese, Bereczki Zoltán.

sztarbansztardonto.jpg

Idén ősszel folytatódik a Sztárban sztár, s az első évadhoz hasonlóan az újabb szériában is ismert hazai előadók mutatják meg, hogyan bújnak más énekesek bőrébe. A csatorna közleményében azt ígéri, az elképesztő átalakulások idén is elkápráztatják majd a nézőket. Úgy legyen.

Lesz profi stylist, sminkes, fodrász és maszkmester, és feliratozó. A megszokott minőség és szórakoztatás tehát garantált – legalább is ezt reméli a TV2, na meg a jó nézettséget. A színész- énekes- zenei producer Bereczki Zoltán tapasztalatának köszönhetően is pontosan tudja, milyen nehéz a versenyzők dolga, ha tökéletes produkciót szeretnének nyújtani a színpadon.

Nekem személy szerint tettszett az első évad, kíváncsi vagyok mit hoznak ki a másodikból. Lakatos Márk fennen ragyogó lángja azért kicsit hiányozni fog.

Akinek esetleg kimaradt volna, a videón Friderikusz a hamar elkaszált Vundersőn és Zuperszexi két műsorvezetőjének, Sebestyén Balázsnak és Vadon Janinak üzen.

TV2 // emTV.hu / Zurrupatu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr876468647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása