Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Nyáron is képernyőn a Jóban Rosszban és az Édes Élet

A sorozatok megszakítás nélkül, új epizódokkal folytatódnak

2014. július 03. - emTV.hu

tv2.jpgAz RTL Klubhoz hasonlóan a TV2-n is folytatódnak nyáron a csatorna népszerű, napi műsorai, így a főműsoridőt hat órakor indító Tények mellett a nyári időszakban is képernyőn a Jóban Rosszban valamint az Édes Élet. A sorozatok megszakítás nélkül, új epizódokkal folytatódnak. Az Édes Élet új, régi és visszatérő kedvencekkel várja a nézőket, de jócskán van miért izgulnia a Jóban Rosszban rajongóinak is, hiszen Csillagkúton mindig történik valami.

A kereskedelmi televíziók indulása óta, tizenhét éve nem volt példa arra, hogy egy csatorna ne tartson nyári szünetet. Sosem értettem egyet ezzel a döntéssel, úgy gondolom, hogy a nézők mindennapi életének részévé vált sorozatok esetében nem szerencsés a nyári leállás. Nyáron ugyanúgy televízióznak az emberek, ebben az időszakban sem szeretnének lemondani arról, hogy kövessék kedvenc műsorukat – mondta György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója.

TV2 // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr586470499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása