Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

AMC Networks lesz a Chellomediából

A Chello Central Europe az AMC Networks International – Central Europe nevet kapja

2014. július 08. - dselmeczi

amcnetworks.jpgAz AMC Networks idén vásárolta meg a Chellomediát, ma pedig bejelentette, hogy AMC Networks International-re nevezi át a televíziós csatornáival a világ több kontinensén jelen lévő médiavállaltot. Az AMC NI ezzel együtt magába olvasztja az Európában, Latin-Amerikában, a Közel-Keleten és Ázsiában működő AMC/Sundance Channel Global-t is.

"Ez a lépés  természetes folytatása a megvásárolt üzleti egységek és csatornaportfóliók integrálásának, amelynek célja, hogy az AMC Networks  globális médiavállalkozássá alakuljon" – mondta az AMC Networks ügyvezető igazgatója, Ed Carroll.

A rebranding a Chellomedia minden üzleti egységében névváltozásokat hoz magával.

A Chello Central Europe az AMC Networks International – Central Europe nevet kapja. Ügyvezető igazgatója Mike Moriarty, vezérigazgatója Málnay B. Levente.

DTV News

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr226485389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása