Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bestseller a Film Cafén

Detektív, július 11 és 18 – este kilenc óra

2014. július 08. - emTV.hu

filmcafe.jpgFolytatódnak az izgalmas esték a Film Cafén, jön a Detektív című krimi. A film a népszerű író, Arthur Hailey bestselleréből készült, díjnyertes színészekkel. A katolikus papból kiváló rendőrségi nyomozóvá lett Malcolm Ainslie épp vakációzni indulna, amikor megdöbbentő üzenetet kap: a többrendbeli gyilkosságért kivégzésre ítélt rab, Elroy Doil halála előtt gyónni szeretne. A nyomozó beleegyezik a sorozatgyilkos meghallgatásába, aki megígéri, hogy felfedi a bűncselekmények hátterében álló igazságot. Szerpentinként kanyarogva bontakozik ki főhőseink múltja ebben a mesterien szőtt történetben.

detectiv.jpg

A főszerepben a Golden Globe és Emmy-díjas Tom Berengert láthatjuk, a sorozatgyilkos bőrébe pedig Sean O’Bryan bújik, akit a krimi sikerszériákból már jól ismerhetünk. (Dexter, A mentalista, Dr. Csont, Gyilkos elmék). A film női főszereplői is többszörös filmfesztivál nyertes színésznők: Annabeth Gish, Wanda de Jesus és a három Golden Globe díjat nyert Cybill Shepherd.

A film alapjául szolgáló regényt Arthur Hailey jegyzi, akit korunk egyik legolvasottabb írójaként tartanak számon. Műveiből – a Detektív mellett – számos filmes adaptáció készült.

Detektív, július 11 és 18 – este kilenc óra, Film Café

Film Café

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr106485313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása