Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kevin Spacey-t ünnepli az MGM

Az Emmy-díjas Kegyvesztettek a színész születésnapján

2014. július 22. - AXN

mgm.jpgAz 1980-as években Jim Bakker a televízióban rendszeresen szónoklatot tartó prédikátor egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Feleségével, Tammy-vel tartott hitszónoklataikkal sok adományozót állítanak maguk mellé. Jim Bakker félrelépése azonban napvilágot lát, és úgy tűnik, a házaspár az adományokból befolyt pénzek kezelésében is egyre kevésbé megbízható. A botrányos esetek vizsgálatot követelnek, országos figyelmet kap az ügy, és ettől kezdve a prédikátor és felesége 1987-es végső bukása már megjósolható.

Az életrajzi ihletésű dráma női főszereplője a Golden Globe-díjat nyert Bernadette Peters, Jim Bakker prédikátort Kevin Spacey alakítja. A Közönséges bűnözők és az Amerikai szépség című filmekért Oscar-díjjal jutalmazott színészt legutóbb a Golden Globe-díjas Kártyavár című sorozatban láthattuk. Ő a londoni Old Vic színház művészeti igazgatója. Boldog születésnapot Kevin Spacey!

Kegyvesztettek - bemutató: július 26-án, szombaton, 21:40

MGM

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr616533781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása