Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Bulival zárta az évadot a Jóban Rosszban stábja

Az udvaron piáltak mind

2014. július 23. - emTV.hu

tv2.jpgVégh Judit, Szabó Zsófi, Legerszki Kriszti, Bálizs Anett, Juhász Adri, Fábián Anita, Kondákor Zsófi és Braghini Rozina mellett Mihályfi Balázs, Baronits Gábor, Gesztesi Máté, Bozsó Péter, Posta Lajos és a sorozat legújabb szereplői is együtt bulizott. A TV2 sikersorozatának stábja már rendhagyóan, a stúdió udvarán búcsúztatják az évadot a nyári szünet beköszöntével. A Jóban Rosszban színészeire ráfér a lazítás, hiszen egy újabb, kemény munkával és izgalmakkal teli időszakot tudhatnak maguk mögött – írja közleményében a TV2.

jr_buli_1.jpg

"Majdnem félévnyi börtönélet után jó a stúdióban úgy lenni, hogy nem szürke ruha és bakancs van rajtunk. Ahogy észrevettem, mindenki csajosan öltözött fel, színes ruhába. Ez bármennyire hihetetlen, de hatalmas feltöltődést jelent nekünk, akik ezeket a jeleneteket forgattuk. Most kiengedhetünk, bulizunk egy jót és bevallom, a finn vodka a rácsok között is jól jött volna néha" – viccelődött Legerszki Kriszti, aki a nyári szünet alatt Németországot biztosan megcélozza, hogy meglátogassa anyukáját.

jr_buli_3.jpg

Végh Judit számára a nyár is folyamatos munkával telik, azonban a kikapcsolódásra is szakít majd időt.

"A stúdió udvarán rendezett bulik a legjobbak, hiszen itt mindig önfeledt hangulat kerekedik köszönhetően a kedvenc fekete-fehér whiskeynknek. Ránk fért a lazítás, hiszen húzós időszak volt ez mindnyájunknak. Sokakhoz hasonlóan nekem a nyáron sincs megállás, van munkám bőven ebben az időszakban is" – mondta Steiner doktornőt alakító Judit, aki néhány napja debütált egy Kondákor Zsófival, Bálizs Anettel és Juhász Adrival közös színdarabban. "A feszített tempó ellenére persze a pihenés sem maradhat el. Néhány nap múlva hármasban, a családdal megyünk a Balatonra, utána pedig Péterrel kettesben utazunk Olaszországba" – tette hozzá a színésznő.

jr_buli_6.jpg

A Jóban Rosszban színészei a néhány hetes pihenő után ismét visszatérnek a kamerák elé, a nézők azonban nyáron is naponta figyelemmel követhetik Csillagkút legújabb epizódjait a TV2 műsorán.

Red Lemon Media // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr536538769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása