Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik A SHIELD ügynökei a Viasat3-ra

Phil Coulson ügynök visszatér és újdonsült csapatával a világ megmentésére indul

2014. augusztus 06. - emTV.hu

viasat3.jpgA Marvel Comics által kitalált képregényhősök történeteiből készült filmadaptációk az elmúlt évtized legnagyobb kasszasikerének számítanak. A Vasemberrel kezdődő, azóta is folyamatosan épülő Marvel-univerzum hatalmas és nagyon elszánt rajongótáborral rendelkezik világszerte. Hollywood pedig igyekszik a kedvükben járni: a filmekben szereplő világsztárok – a teljesség igénye nélkül: Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Anthony Hopkins, Samuel L. Jackson – rendre felbukkannak a Marvel-univerzum egyéb produkcióiban – 2013-tól már a tévé képernyőjén is.

A Bosszúállókból – az Avatar és a Titanic után a harmadik legtöbb bevételt termelő film – már jól ismert Coulson (Clark Gregg) a SHIELD (Stratégiai Honvédő Iroda Elhárító és Logisztikai Divíziója) nevű terrorizmus-elhárító szervezet munkatársaként egy különleges osztagot vezet. A csoport tagjai: egy kém, egy pilóta, egy mérnök, egy biokémikus, valamint egy hacker. Feladatuk: kivizsgálni az új, különös vagy épp ismeretlen jelenségeket szerte a világon, így védelmezve az emberiséget.

A SHIELD ügynökei története ott kezdődik, ahol a Bosszúállóké véget ért: New York ostroma után többé nem titok, hogy a világot szuperhősök védelmezik, ahogy az sem, hogy sötét erők szövetkeznek a Föld ellen. Coulson és csapata első küldetése egy átlagember felkutatása lesz, aki átlagon felüli képességekre tett szert – olyan erőkre, amelyek hatása veszélyes lehet önmagára és a bolygóra nézve is.

Noha A SHIELD ügynökei szervesen kapcsolódik a Marvel által megteremtett szuperhős-univerzumhoz, a sorozat epizódjai önállóan is megállják helyüket. Minden rész külön történet, így A SHIELD ügynökei annak is izgalmas lehet, aki nem látta a mozifilmeket. A sztárparádé itt sem maradhat el: az évad során többször is feltűnik Samuel L. Jackson, Bill Paxton, illetve az Így jártam anyátokkal Robinja, Cobie Smulders.

A SHIELD ügynökei a Marveltől – hazai premier augusztus 28-án 21:15-től – dupla epizóddal – a Viasat3 műsorán!

Viasat3

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr166579193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása