Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Öngyilkossági hullám indulhat hazánkban Robin Williams halála miatt

Az MTVA illetékeseinek gyógyszerei elgurultak

2014. augusztus 12. - Ádám // emTV.hu

mtva.jpgKomolyan mondom, nincs még egy ekkora hazug és mellébeszélő amatőr társaság a televíziós piacon, mint a hazai közszolgálati média. A Hír24 arra volt kíváncsi, hogy Robin Williams haláláról miért nem számolt be a köztelevízió, mire az MTVA közölte, hogy óvatosságból, nehogy öngyilkossági hullámot indítson el az eset. Nem viccelek, tényleg ezt írták!

mtva.jpg

"A művész halála a feltételezhető öngyilkosság miatt ugyanakkor körültekintést és visszafogottságot igényel (igényelne) a médiától. Egy sztár öngyilkossága ugyanis - szakértők szerint - könnyen öngyilkossági hullámot indíthat el. A Híradó foglalkozik Robin Williams halálával, de igyekszik megadni hozzá azt a keretet, amivel talán elkerülhető, hogy újabb öngyilkosságok történjenek. Ezért szólal meg pszichológus, NMHH szakember a Híradónkban. Ahhoz, hogy ezeket az embereket meg tudjuk szólaltatni, időre van szükségünk. Ez esetben nem a gyorsaságot tartjuk szem előtt, hanem a körültekintést."

Az MTI-nek végül 14:48-kor sikerült egy kis színesben beszámolnia róla, valamint az MTVA válasza alapján a Kossuth, a Petőfi, a Bartók és Dankó Rádiókban, és ha minden igaz, a déli M1 Híradóban is.

emTV.hu // Hír24

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr586598027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása