Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Tilla a Sztárban sztár műsorvezetője

Szeptember 7-től vasárnaponként a TV2-n

2014. augusztus 12. - emTV.hu

sztarbansztar.jpgA szeptember 7-én startoló Sztárban sztár második évadában is tizenkét profi énekes bújik majd hétről hétre egy-egy zenei legenda bőrébe. Tilla biztos abban, hogy a népszerű műsor új szériája legalább olyan szórakoztató lesz, mint az első volt. A házigazda a TV2 egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Till Attila lesz.

"Annyit már most elárulhatok, hogy hihetetlenül jó a csapat, mind a versenyző előadók, mind a zsűritagok tekintetében. Számomra ez az ideális műsor, hiszen csapatjátékos vagyok, akkor vagyok igazán elememben, ha partnerekre találok, ha megy a humorizálás, cikáznak a beszólások, a viccek, és ez a társaság erre tökéletesen alkalmas. Már nagyon várom, hogy láthassam az első átalakulásokat. Üdítő élmény, hogy profi énekesek vannak jelen, biztos vagyok benne, hogy idén is látunk jó néhány emlékezetes produkciót a színpadon!" - nyilatkozta a műsorvezető.

Sztárban sztár – szeptember 7-től vasárnaponként a TV2 képernyőjén!

TV2 // emTV.hu

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr366597121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása