Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Ők a Sztárban sztár versenyzői

Szeptember 7-től vasárnap esténként

2014. augusztus 15. - emTV.hu

sztarbansztar.jpgNem titok többé, kik lesznek a Sztárban sztár szeptember 7-én induló új évadának versenyzői. Dukai Regina, Keresztes Ildikó, Koós Réka, Pásztor Anna, Tóth Vera és Völgyi Zsuzsi, valamint Hevesi Tamás, Kökény Attila, Nagy Sándor, Pál Dénes, Sipos Péter és Vastag Tamás

dukai_regina.jpg

A sikerműsor rajongói újra elképesztő átalakulásoknak lehetnek majd szem- és fültanúi, láthatják, hogy a művészek hogyan bújnak ismert hazai vagy külföldi zenei legendák bőrébe. Ebben természetesen ismét profi szakemberek – stylistok, fodrászok, sminkesek és maszkmesterek – lesznek a segítségükre, hogy amikor színpadra lépnek, a kinézetükben is a megszólalásig hasonlítsanak az eredeti előadókra.

A versenyzők produkcióit a Liptai Claudiából, Bereczki Zoltánból, Hajós Andrásból és Majoros Péter Majkából álló zsűri értékeli majd, de rajtuk kívül a nézők kezében is lesz az énekesek sorsa, ők szavazataikkal fejezhetik ki tetszésüket a Sztárban sztár élő adásai során. A show műsorvezetője Tilla lesz.

TV2 // képünkön Dukai Regina

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr826605925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása