Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Teljes a FEM3Café műsorvezetői csapata

Czippán Anett és Berki Krisztián valamint Szalai Vivien és Váczi Gergő

2014. augusztus 28. - Ádám // emTV.hu

fem3.jpgSzeptember 1-jén indul a FEM3 legújabb saját gyártású magazinműsora, a FEM3Café. A műsorban az aktuális sztárinterjúk mellett életmód tippek, gasztro-rovat és Joshi Bharat állandó rovata is helyet kap, valamint szakértők válaszolnak majd a nézők kérdéseire.

A FEM3Cafét heti váltásban két műsorvezető páros vezeti, az egyik pár Czippán Anett és Berki Krisztián, míg a másik Szalai Vivien és Váczi Gergő lesznek.

"Nagyon várom már a kezdést, Viviennel a próbafelvételek alatt kiderült, hogy jól működünk együtt. Nagyon jó a humora, így már az első napokban is ment a vicces adok-kapok köztünk, amit majd az élő adásban is láthatnak a nézők" – mondta Gergő.

Vivien most debütál műsorvezetőként a képernyőn: "Szép feladat, nagy kihívás és egy különleges lehetőség számomra egy két órás élő műsor vezetése. Mivel a tévézés terén még kezdő vagyok, fontos számomra, hogy olyan partner mellett legyek, akivel abszolút biztonságban érzem magam: Gergő szerencsére ilyen. A Story magazin főszerkesztőjeként és hat könyv szerzőjeként is mindig a minőségre törekedtem, ez nem lesz másként a FEM3Café esetében sem, bízom benne, hogy sikerül a nézők bizalmát és szeretetét kiérdemelnem" – nyilatkozta Vivien.

FEM3Café minden hétköznap délelőtt 9:40-től 11:40-ig

Fem3 // emTV.hu

fb_post.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr706645857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása