Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Turbó fokozatra kapcsol a Discovery

Közönségkedvencekkel erősít a Discovery Channel és a Turbó péntek

2014. augusztus 29. - emTV.hu

discovery.jpgSzeptemberben visszatérnek az Autókereskedők, és bemutatkozik a Kövér gáz kilométereket és életet is nagy kanállal habzsoló csapata, majd októbertől az Amcsi benzinfalók legújabb részeivel folytatódik a tévés száguldozás.

A Discovery Channel népszerű autós sorozatai nem a versenypályák glamúros világát, hanem az autóbiznisz hétköznapi hőseit mutatják be. A csatorna őszi kínálatában visszatér két közönségkedvenc műsor: az Autókereskedők, melyben a dörzsölt autókereskedő Mike Brewer és szerelő társa, Edd China a használt autók piacán aratnak sikereket, és az Amcsi benzinfalók, amely a texasi Gas Monkey műhely mindennapjait követi nyomon, ahol Richard Rawlings és tehetséges szerelője, Aaron Kaufman segítségével próbál pénzt csinálni autók helyrepofozásából. A vadonatúj Kövér gázban a Christmas család műhelyébe és életébe nyerhetünk bepillantást a sebességőrült Ohióban. A szakértelem, a szenvedély és a humor a Turbó műsorok központi eleme. A műsorok szereplőivel együtt izgulhatunk a garázsokban szépülő kocsik felett, miközben mindent elleshetünk, amit az autókról tudni érdemes.

Tizenegyedik szezonját tapossa már az Autókereskedők. Az új epizódokban Mike sokat utazik, hogy megkeresse a legnagyobb haszonnal kecsegtető autókat. Európát és Amerikát járva a jól ismert modellek mellett pár egészen furcsa járműveket is talál. Menet közben számos kiváló tanácsot kapunk autók vásárlására és eladására vonatkozóan, hol lehet a legolcsóbban beszerezni az alkatrészeket, hol vannak szakszervizek, valamint bővülnek a műszaki ismereteink is. Találkozunk majd Audi TT-vel, Chevrolet Camaróval, Ford Thunderbirddel, Jaguar XJC-vel és a kétéltű Amphicarral is. Az ősz során fontos mérföldkőhöz ér majd a páros: elérik századik közös munkájukat, amit egy 1903-as Darracq felújításával – és a London-Brighton veteránfutamon indulással – meg is ünnepelnek is. Kövessük nyomon az autós mesterek próbálkozásait és sikereit, amelynek során közelről is megismerünk néhány régi klasszikus autót.

LWp Kommunikáció

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr326648107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása