Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Indul a Zsaruk, a TV2 új doku-realityje

Mától minden hétköznap este akcióban a Zsaruk

2014. szeptember 01. - emTV.hu

tv2.jpgMegdöbbentő bűncselekmények, izgalmas nyomozások, hihetetlen fordulatok. Célkeresztben: valódi bűnügyek. Legyen szó csalásról, zsarolásról, emberrablásról, drogról, eltűnésről, önbíráskodásról, vagy akár gyilkosságról – a zsaruk bátran néznek szembe a veszéllyel.

zsaruk_ep3.jpg

A ma képernyőre kerülő első epizódban egy pórul járt vőlegény kálváriáját láthatják a nézők. A házasságra készülő férfinak legjobb barátja szervezi meg legénybúcsúját, ami bűncselekménnyel végződik. Az est hangulatát fokozandó, sztriptíztáncosnőt rendelnek, aki nem szexi táncával, hanem valami egész mással kábítja el, majd rabolja ki a vőlegényt. A készpénzen és az értékes technikai eszközök mellett a frissen vásárolt jegygyűrűnek is nyoma vész. A zsaruk a táncosnő nyomába erednek. Az, hogy megússza-e a leendő férj, és visszakapja-e az esküvő elengedhetetlen kellékét, kiderül a Zsaruk ma esti adásából.

A TV2-n hétköznaponként 20:15-kor látható doku-reality mai, első epizódjában egy sztriptíztáncosnő rabolja ki a legénybúcsúján mulató vőlegényt.

Zsaruk – minden hétköznap 20:15-től a TV2-n!

emTV.hu // TV2

fb_post.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr386656755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása