Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Kódolatlan hetek az AXN, AXN Black és AXN White csatornákon

Néhány szolgáltatónál ingyenesek az AXN csatornák

2014. szeptember 23. - emTV.hu

axn.jpgkódolatlan hetekkel és népszerű sorozatpremierekkel segít átvészelni a nyár utáni levertséget és a szeszélyes időjárást. Olyan hollywoodi hírességekkel is találkozhatunk az AXN műsorán, mint William Fichtner, Jessica Alba, Harrison Ford vagy Matt Damon.

Szeptember 30-ig az AXN kódolatlanul sugározza műsorát, hogy a közönség díjtalanul próbálhassa ki a csatorna által kínált szórakozást. Az időpont kiválasztása nem véletlen, hiszen a kódolatlan heteknek köszönhetően még több néző élvezheti a Crossing Lines – Határtalanul szerdai premierjét, amelynek budapesti bemutatóján a produkció kulcsfiguráját, Carl Hickmant alakító William Fichtner, hollywoodi színész is részt vett. Az AXN saját gyártású, pörgős akciójelenetekkel teli krimisorozata ezúttal a második évadával és igazi sztárparádéval tér vissza: Donald Sutherland és William Fichtner mellett a Mátrixból ismert Carrie-Anne Moss és a Dexterben játszó Ray Stevenson is játszik a produkcióban. 

Az ingyenes AXN hetekből a Sony Pictures Televison Networks két tematikus csatornája, az AXN White és AXN Black sem maradhat ki. A két csatorna műsorából ingyenes ízelítőt kaphatnak a nézők 2014. október 1. és 15. között.

Az Alkonyattól Pirkadatig (From Dusk Till Dawn) című sorozat országos premierjét 2014. október 9-én, csütörtökön láthatják a nézők. A produkció az 1996-os George Clooney és Quentin Tarantino főszereplésével készült kultfilm sorozat változata, az egykori történet továbbgondolása. A sorozat atyja, Robert Rodriguez, aki az eredeti filmet is rendezőként jegyzi, a mozifilm történetét a vámpírokon kívül közép-amerikai mitológiai szörnyekkel gazdagította, így fokozva tovább az amúgy is sötét, véres hangulatot. Az AXN Black másik nagy dobása egy Magyarországon eddig nem látott dokumentumfilm-sorozat: a Pusztuló jelen, vészes jövő (Years of Living Dangerously – premier: 2014. október 11.). A sorozat emberi sorsokon keresztül mutatja be a klímaváltozás okozta problémákat úgy, hogy minden egyes részben egy-egy hírességeket szólaltat meg. A produkcióban olyan sztárok tűnnek fel, mint Jessica Alba, Harrison Ford, Matt Damon és Arnold Schwarzenegger.

Az AXN White csatorna premierjei a nők körül forognak idén ősszel: 2014. október 3-án Az óceán szíve (In the Heart of the Ocean) első részét láthatják a nézők. A sorozat a 16. századba repít minket, ahol 80 védtelen fiatal nő utazását követhetjük nyomon az Újvilág felé. A hat éves utazás során a nőknek kalóztámadásokkal, indiánok csapdáival és a végeláthatatlan dzsungellel kell szembenézniük. 2014. október 7-én, kedden pedig Az uralkodónő (Reign) premierjének vetítésére kerül sor. Mária, a skótok királynője Franciaországban töltött első éveibe nyerünk bepillantást. Az udvarban ármány és cselszövés veszi körül a fiatal uralkodónőt, aki csak önmagában és megérzéseiben bízhat.

Idén ősszel nem csak a levelek pompáznak majd varázslatos színekben, az AXN csatornák kínálatát is a sokszínűség jellemzi majd. Premier sorozatok, új évadok, izgalmas filmek érkeznek. Ne hagyd ki őket!

A kódolatlan hetek szolgáltatóinak listáját itt találod!

emTV.hu // AXN

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr966724275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása