Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Országos sorozatpremierek a Pro4-en

Ma érkezik a Continuum, holnap folytatódik A Bura alatt

2014. szeptember 24. - emTV.hu

pro4.jpgA Pro4 csatornán két sorozat országos premierjére kerül sor: ma este látható a Continuum című kanadai időutazós sci-fi akciófilm első része, míg holnap, azaz csütörtökön A Bura alatt második évadának első epizódja kerül képernyőre.

continuum_s1.jpg

Szeptember 24-én, azaz ma este 21:20-kor kezdődik a Continuum, amelyben egy csapat lázadó a kivégzés elől 2077-ből 2012-be szökik vissza. Velük együtt az időutazás részese lesz részese lesz Kiera Cameron, a CPS egyik tisztje. Hogy a szökevények nyomában maradhasson és hogy megakadályozza, hogy a lázadók megváltoztassák a jövőt, Kiera csatlakozik a vancouveri rendőrséghez, Carlos Fonnegra nyomozó csapatához. Fejébe épített folyékony chipje segítségével már 2012-ben kommunikálni képes a chipet később kifejlesztő Alec Sadler-rel. A kanadai sci-fi akciófilmet szerda esténként láthatják a Pro4 nézői. Magyar hangok itt!

Egy nappal később, szeptember 25-én, szintén 21:20-tól folytatódik A Bura alatt második évada. A Stephen King regénye alapján készült sorozatban továbbra is a rejtélyes Bura után nyomoznak Chesters Mill lakói. A külvilágtól elszigetelt emberek egyre nehezebben viselik a bezártságot és a megoldhatatlannak tűnő rejtélyt, melyek hatására jellemük is változik: a karakterek sötét oldala is felszínre tör. A második évad első epizódjának forgatókönyvét maga a szerző, Stephen King írta, ráadásul a szemfüles rajongók szereplőként is felfedezhetik őt néhány másodperc erejéig a szezonnyitó részben. Itt írtunk az első évad néhány szinkronos hibájáról, itt pedig Zurrupatu bosszankodik egy mondatban a második évad tegnapelőtti szezonfináléját követően.

emTV.hu // Pro4

fb_post.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr116726657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása