Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Érkezik Az óceán szíve című spanyol kalandfilmsorozat

Intrika és küzdelem októberben az AXN White műsorán

2014. szeptember 26. - emTV.hu

axnwhite.jpgAmerika felfedezését követően a spanyolok sorra építik fel  kolóniáikat az új kontinensen. Október 3-án este 21:05-kor debütál az AXN White-on Az óceán szíve (In the Heart of the Ocean) című spanyol sorozat, amelyet a jövőben péntek esténként láthatnak a nézők.

A spanyol király, I. Károly boldogan szemléli növekvő birodalmát, ugyanakkor aggodalommal tölti el, hogy egyre több spanyol lép szerelmi kapcsolatba az őslakosokkal. Úgy dönt, nyolcvan eladósorba lépett, spanyol hajadont küld a kolóniákra, hogy a birodalma legújabb területein is megőrizze a tiszta spanyol vért. A sorozat a nyolcvan gyönyörű hajadon és fegyveres kísérőik hat éven át tartó, viszontagságos útjának történetét meséli el. A sorozat valódi történelmi eseményeken alapszik. Kalózok támadnak rájuk, bennszülöttekkel kell harcolniuk, és több ezer kilométert kell megtenniük a dzsungelen keresztül, hogy elérjék úti céljukat.

A nézőknek ismerős lehet a széria egyik karaktere. Az Alonsot alakító Álvaro Cervantes az AXN csatornákon is vetített Telihold című sorozat ifjú vérfarkasaként már belopta magát a szívünkbe.

Egy későbbi posztunkban bemutatjuk a karaktereket és eláruljuk azt is, hogy kik lesznek a szinkronhangok!

emTV.hu // AXN

fb.jpg

zzepg_fav.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr16734095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása