Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Lezárult a frekvenciapályázat

Az NMHH hétfőn hirdeti ki a nyerteseket

2014. szeptember 26. - emTV.hu

news.jpgA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) sikeresen értékesítette a szélessávra eddig nem használt frekvenciasávokat. A hatóság hétfőn sajtótájékoztatón hirdeti ki az nyertes pályázókat – derül ki az eseményre szóló meghívóból.

Az NMHH 2014. május 22-én írt ki frekvenciapályázatot a 800 és 2600 megahertzes (MHz) új frekvenciasávok, valamint a 900 MHz-es, az 1800 MHz-es és a 26 gigahertzes (GHz) sávokból még rendelkezésre álló, eddig nem használt blokkok hasznosítására. A meghirdetett frekvenciablokkok értékesítési díjminimuma együttesen 104 milliárd forint volt a kiírásban.

A tenderre négyen jelentkeztek: a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft., a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt.

A pályázókat augusztus 1-jén nyilvántartásba vette az NMHH, majd  szeptember 2-án a Telekomot, a Telenort és a Vodafone-t viszontajánlat benyújtására hívta fel. A pályázati dokumentáció alapján erre akkor kerül sor, ha egy adott frekvenciacsomagra legalább két ajánlatot nyújtottak be, és a két legjobb ajánlat közötti pontérték-különbség csekély.

emTV.hu // MTI

fb.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr866734347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása