Élmény és vélemény | alapítva 2009-ben

Három éves a Fresh FM

Ma ünnepli születésnapját a média szakosok rádiója

2014. október 01. - radiosite.hu

freshfm.jpg2011. október 1-jén indult el a Fresh FM hivatalos adása az interneten. A rádiót azzal a nem titkolt céllal indították, hogy a fiatal és tehetséges médiát hallgató egyetemisták, középiskolások teret kaphassanak professzionális környezetben, egy jó csapatban.

freshfm_studi1.jpg

Mint közölték, az elmúlt évek alatt nagyon sok ember megfordult náluk. Műsoraikat a kezdetektől politika- és bulvármentesen készítik, mindig valamilyen plusszal, ami miatt érdemes a freshfm.hu-ra kapcsolni.

A rádió arculata egyértelműen a 18-30-as korosztályt célozza, akiket a legfrissebb top40 slágerekkel és az új évezred klasszikusaival szólítja meg.

freshfm_studi2.jpg

A 2014-es év nagy változás volt a rádió életében. Budapestre, a Puskás Tivadar Távközlési Technikum jól felszerelt rádióstúdiójába költöztek, ahonnan szeptemberben indult útjára a megújult adásmenet.

A csatorna toboroz is: aki szívesen próbálná ki magát a netrádiózás világában, az jelentkezzen az  info@freshfm.hu  címen, hiszen egy szakmailag felkészült csapat várja, rengeteg feladattal!

emTV.hu // radiosite.hu

fb.jpgradiosite.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://emtv.blog.hu/api/trackback/id/tr966750033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása